Beebide võimlemine Raplas
Neljapäev, 27. Aprill 2023, 12:00

Ootame kl 12:00-13:00 3-12 kuuseid beebisid võimlema Rapla Kultuuriklubisse BAAS. Juhendajaks elukutselt sünnitusjärgne peretoetaja ja imetamisnõustaja Triin Maasikas.

Aktiivne osa tunnist kestab 30-35 minutit peale mida saab küsida küsimusi seoses beebi imetamise, lapse arengu vms kohta.

Vanemal peavad seljas olema väga mugavad riided. Beebil võiks samuti olla näiteks body. Vajadusel püksid ilma sokkideta, et lapsevanem saaks last hoida nii, et ta käest ei libise. Tunnis teeme matil/vanema süles mõned kiired massaaživõtted ja soojenduse (mänguline koos lauludega), järgmisena lihasharjutused (lapsevanem saab ka kindlasti selja märjaks, kui reipalt kaasa teeb). Tunnis õpime selgeks ka mõne põneva “triki” või lennutamisvõtte, mis tegelikult läheb ka kehatüvelihaste tugevdamise harjutuste alla, ning seejärel haarame juba suured fitness pallid, millega on lõbus teatavaid raskeid lihasharjutusi teha. Tund lõppeb turvaliselt lapsevanema süles massaaži/refleksioloogiste punktide töötlemist nautides.

Kohtume BAASis!

Osalustasu 10€.
Maksmine kohapeal sularahas.
beebivõimlemineraplas.jpeg
Liitu meie uudiskirjaga
Lubame, et ei risusta teie postkasti.