Rapla Jazziklubi | 12 hobust ja neiu ujuvalt saarelt
Reede, 19. Aprill 2024, 20:00 - 22:00
See kordus on erand tavalise kordusega võrreldes

Raimond Mägi – elektroonika, elektribass, kontrabass
Anett Tamm – vokaal

12 hobust ja neiu ujuvalt saarelt on mustlasmuinasjutu kogumik, mis on andnud Raimond Mägile impulsi kirjutada muusika, mis on kõlapildis valdavalt elektroonilise tantsumuusika ja ambientse maastikumuusika sümbioos. Ambientne ja unenäoline eksperimentaalelektroonika vaheldub hetkedega, kus fookus nihkub jazzimprivisatsioonile ja kõlapilti ilmub hoopis ilma ühegi illustreeriva saatehelita basskitarr ja vokaal.
Mustlasmuinasjuttudes olev info on enda olemuselt mitmedimensiooniline ja seda infot aitab lisaks Raimond Mägi poolt tekitatud helidele edasi jazzlaulja Anett Tamm. Mustlastmuinasjuttudest ajendatud kompositsioonide ja visuaalse keele omavaheline sümbioos tekitab omapärase ruumi, et mustlasmuinasjutud säilitaks enda saladusliku ja mitmekihilise iseloomu.

• Raimond Mägi kutsumus on basskitrarr, kontrabass ning helimanipulatsioonid sämplerite, süntesaatorite ja efektipedaalidega. Pillimängijana tegutseb Raimond mitmetes Eesti jazziskeenel tuntud koosseisudes – Kirke Karja Kvartett, Pent Järve Trio, ÖÖTÖÖ, Raimond & the 3 Magi, LUUM jpt. Ta on esinenud ka Soomes, Lätis, Poolas, Saksamaal, Venemaal, Prantsusmaal, Itaalias, Luksemburgis, Aserbaidžaanis ja Hiinas. Raimond Mägi on lõpetanud Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli basskitarri erialal ning omandanud magistrikraadi Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias kontrabassi erialal.

• Anett Tamm on laulja ja helilooja, kelle uudishimulik loomus tõmbab teda muusikas otsima ja avastama uusi kunstilisi väljakutseid. Aneti põhiprojektide hulka kuuluvad indie-jazz duo TamTam koos bassimängija Karl Tammaruga, kunstpopi grupp Alfa Collective ja improvisatsioonilise muusika kooslus Anett Tamm Kvartett. Anett teeb solistina kaasa ansamblites The Nonconceptual Art Club, Raimond Mägi juhitud koosluses IHA ning trios n!na koos DJ Lauri Tähe ja basskitarristi Taavet Nilleriga. Hiljuti Eesti Muusikaakadeemias magistriõpingud lõpetanud Aneti huvid hõlmavad sotsiaalselt ja emotsionaalselt sügavate teemade edasiandmist läbi improvisatsiooni ja koostöö erinevate žanrite artistidega. Viimati on Anett kaasa teinud prantsuse koosseisu David Chevallier Trio kavades, Kirke Karja eriprojektis "Sireenid" ja tribüütkontsertidel eesti helilooja Valter Ojakääru auks. Anett on oma erinevate ansamblitega andnud kontserte Baltimaades, Rootsis, Saksamaal, Kreekas ja Horvaatias ning pälvis 2022. aastal Eesti Jazziauhinna "Noor Jazzitalent" auhinna.


Kontsert algab kell 20.00 ja on ühes osas. Uksed on avatud kell 19.00. Eelnevalt on avatud kohvik. Laudu ette broneerida ei saa, sest neid on vähe ja saame kõik sõbralikult hakkama!
Piletid müügil kohapeal hinnaga 15€ ja 10€. Sooduspiletid kehtivad (üli)õpilastele, õpetajatele, pensionäridele, Jazz Pesulad kliendikaardi omanikele, Eesti Jazzliidu liikmetele.
Korraldaja võib üritusel teha pilte, videoid ja helisalvestisi ning jagada neid nii osalejatega kui ka avalikes meediakanalites, samuti kasutada sarnaste ürituste turundamiseks.
Rapla Jazziklubi tegevust toetab Rapla vald ja Kultuurkapital. Eesti Jazzliidu kontsertprogrammi toetavad Kultuuriministeerium ja Kultuurkapital.

Image.jpeg
Liitu meie uudiskirjaga
Lubame, et ei risusta teie postkasti.
Tulevad sündmused Kultuuriklubis BAAS
01 Mai 2024 18:00 - 19:30
Hiina tervisevõimlemine Qigong
08 Mai 2024 18:00 - 19:30
Hiina tervisevõimlemine Qigong
15 Mai 2024 18:00 - 19:30
Hiina tervisevõimlemine Qigong
Tulevad sündmused Loomeruumis
01 Mai 2024 17:15 - 18:30
Hispaania keel
08 Mai 2024 17:15 - 18:30
Hispaania keel
11 Mai 2024 09:45 - 17:15
Rahvarõivakursus